Gave til morfar – 14 flotte gavetips til din morfar

Leter du etter tips til gave til morfar? Skal du kanskje kjøpe en julegave eller bursdagsgave? Eller kanskje det er en annen anledning som gjør at morfar trenger en ekstra påskjønnelse? På denne siden har vi samlet flere smarte gavetips, som kan passe både som julegavetips eller bursdagstips.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

14 smarte tips til gave til morfar

1. Klær eller sko

 

På bildet: 1. Levis bukse – 2. Levi’s boxer – 3. Nike genser  4. Polo Ralph Lauren Skjorte

Klær eller sko er et flott flott gavetips til morfar – en fin genser eller skjorte kan for eksempel være trygge kjøp. På bildene over gir vi deg fire gode forslag. Trykk på bildene eller linkene under bildene dersom du ønsker mer informasjon om klærne.

Andre eksempler på gaver til morfar kan være:

Tøfler

Skjerf

Lue

Hansker

Ullsokker

Badekåpe

Skjorte

Slips

Undertøy

Hvis det er vanskelig å vite riktig stil eller størrelse, kan et gavekort på klesbutikk eller skobutikk være lurt.

Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær for menn. Her finner du også mange fine sokker og underbukser. Besøk nettbutikken deres her. 

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke!

2. Smykker / armbåndsur

slipsnal mansjett klokke
1. Bruvik Time Jubileum Herre – 2. Slipsnål i sølv, – 3. Mansjettknapper i sølv – 4. Dyrberg/Kern klokke

For eksempel er slipsnål. mansjettknapper eller et flott armbåndsur en fin gave til morfar.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

Tips 2! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

3. Opplevelsesgave

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief til morfar? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Mange verdsetter opplevelser høyere enn ting. Hva med å gi bort en opplevelse dere kan dele sammen? Billetter til teater / kino / konsert er gode eksempler på slike gaver.

Ellers kan det være flott å få et gavekort på et kurs i noe han/hun er interessert i, f.eks. fotografering eller matlaging.

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.no og gaveideer.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til farfar. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe til morfar (Trykk på linken for mer informasjon):

4. Herreparfyme

På bildet: 1. DAVID BECKHAM Beyond Forever – 2. Dior Homme EdT – 3. Le Male EdT – 4. L’Homme EdT

En parfyme er en flott gave. Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye. På bildene over viser vi fire forslag, som vi tror kan passe godt. Trykk på linken eller bildene for mer informasjon om parfymene.

5. Morsom gave

vinstativ objektivkrus

toilet-golf gun-alarm-clock

1. Lasso vinstativ – 2. Objektivkruset – 3. Toilet Golf – 4. Gun Alarm Clock 

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

6. Velværegave

1. Boss Bottled EdT, Herreparfyme – 2. Philips Barbermaskin – 3. Armani Code Deostick – 4. Aftershave, Active Shave Repair

Eksempler på slike gaver kan være en barbermaskin, barberhøvel eller aftershave. Ellers kan en fin parfyme eller en deo-stick være en flott gave.

Et par varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Mange vil nok sette pris på gavekort på massasje eller hud/fotpleie.

Tips! Truestory.no og gaveideer.no tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel en spa-pedikyr, deep tissue massasje eller spadag på THE THIEF.

7. Fotogave

 

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Ram gjerne inn et bilde fra en fin stund dere har delt sammen.


Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien / barnebarna, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilde av familien kan være et flott julegavetips til morfar.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her. 

8. Koffert / Ryggsekk

 

På bildene: 1. Weekend-veske – 2. Samsonite koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til den reiseglade / turglade. På bildene over ser du fire flotte eksempler –  trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

9. Treningsutstyr

lopeshortlopegenser   treningssko 

På bildet: Bjørn Borg løpeshorts, 2. Løpegenser fra Nike, 3. Løpesko, 4. Kappa fotball t-skjorte

Dersom svigerfar er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

10. Reisegave

En reise kan være en flott gave til morfar. Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, et golfopphold på Sundvolden, en gourmet weekend på Lysebu, eller et luksus velværeopphold på Sundvolden?

11. En god bok

1.  2.  3. 

1. Slektsboken – 2. Værdagbok – 3. Fuglene våre med fuglelydene

Hva med å gi bort en god bok i gave til morfar? Her er mulighetene mange. Tenk litt på hva han er interessert i. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa.
En Værdagbok eller slektsbok kan være en fin gave til morfar.


Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb.
Husk byttelapp!

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

12. Spisbare eller drikkbare gaver

En spisbar eller drikkbar gave kan være en flott gave til morfar. Eksempler på slike gaver være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

 

13. Kjøkkenmaskin

 

 

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Artige valg kan være en iskremmaskin, popcornmaskin eller kaffemaskin. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

14. En grønn gave

Hva med å gi bort en flott blomsterbukett og konfekt i gave? Denne buketten kan kjøpes hos Euroflorist.no.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert bringe glede.
Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.no.

Har du flere gavetips som kan passe til morfar? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *